Επιστημονική παρουσίαση και συζήτηση με τίτλο «Η δύναμη της ανακάλυψης»Πού;
Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία, Κύπρος

Πότε;
03/03/2015 - 18:30

Τι τρέχει;

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) διοργανώνει σειρά επιστημονικών παρουσιάσεων και συζητήσεων υπό τον τίτλο «Βήμα στους Νέους Επιστήμονες» με πρωταγωνιστές νέους Κύπριους ερευνητές από όλα τα επιστημονικά πεδία. 

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 8 εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, στις οποίες οι 30 νέοι ερευνητές που θα πάρουν το βήμα, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της ερευνητικής κουλτούρας και της κριτικής σκέψης στον τόπο μας. Στόχος του ΟΝΕΚ είναι να αναδείξει τη σημασία της αξιοποίησης της γνώσης των νέων ανθρώπων, ως τη πηγή της δύναμής μας, για να κτίσουμε την Κύπρο του αύριο. 

Ο ΟΝΕΚ φιλοδοξεί να μετατρέψει τις εκδηλώσεις αυτές σε ένα πεδίο ώσμωσης ιδεών, όπου οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ιδέες τους, τα ευρήματα των ερευνών τους, αλλά και το πάθος τους για μια καλύτερη Κύπρο. Η πρωτοβουλία αυτή του ΟΝΕΚ υποστηρίζεται από όλα τα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου.

Η πρώτη εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία, στις 18:30 και φέρει τον τίτλο «Η δύναμη της ανακάλυψης». 

Επισυνάπτεται η ηλεκτρονική πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα της σειράς παρουσιάσεων
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΟΝΕΚ στο τηλέφωνο 22402601 ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση (info@youthboard.org.cy)