Οι Science Reactors στο Ελληνικό Ινστιτούτο ΠαστέρΠού;
Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127, Στάση Μετρό Αμπελόκηποι, Αθήνα

Πότε;
24/09/2015 - 20:00 - 24/09/2015 - 23:00

Τι τρέχει;

Η επιστημονική ομάδα των Science Reactors συμμετέχει με δύο δραστηριότητες στη Βραδιά του Ερευνητή: με την επιστημονική θεατρική παράσταση CSI Science: Έγκλημα στο εργαστήριο στο πλαίσιο του pre-event που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ στις 24/9 και με το Stand-up Science στη μεγάλη κεντρική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στις 25/9.

Η ομάδα των Science Reactors αποτελείται από νέους επιστήμονες με ταλέντο στην επικοινωνία της επιστήμης καθώς όλοι τους έχουν αναδειχθεί στον διεθνή επιστημονικό διαγωνισμό Famelab. Σχηματίστηκε τα τελευταία 3 χρόνια και «δοκιμάζει» έναν νέο τρόπο διάχυσης της επιστήμης με στόχο να βγει η γνώση από την τάξη και το εργαστήριο, και με τρόπο διασκεδαστικό και γοητευτικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των νέων για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Και πράγματι το κατορθώνει! Το κοινό υποδέχεται με αγάπη και ενθουσιασμό κάθε της εμφάνιση καθώς παρουσιάζει ένα άλλο «πρόσωπο» της Επιστήμης … από σκηνής!

Πού εμφανιζόμαστε: Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127, Στάση Μετρό Αμπελόκηποι - Ώρα έναρξης: 2000΄ - Είσοδος Ελεύθερη