4η SciFY Academy "Ανάλυση Συναισθήματος …για υποψιασμένους": Μπορεί ο υπολογιστής να καταλάβει ότι είμαι θυμωμένος;Πού;
INNOVATHENS, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Γκάζι, Αθήνα

Πότε;
10/06/2015 - 19:00

Τι τρέχει;

Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN04Tickets Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN04Progr

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με την 4η SciFY Academy με θέμα “Ανάλυση Συναισθήματος …για υποψιασμένους”. Η SciFY Academy είναι μία σειρά παρουσιάσεων για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης που οργανώνεται από τη μη-κερδοσκοπική SciFY και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η τέταρτη εκδήλωση της SciFY Academy γίνεται με τη συνεργασία του INNOVATHENS και την παρουσίαση θα κάνει ο Κωνσταντίνος Χανδρινός, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας i-sieve Τechnologies, ενώ διετέλεσε και Ερευνητής στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”. Στην παρουσίαση ο κ Χανδρινός θα εστιάσει στα εξής θέματα:

  • Βασικές τεχνολογίες του sentiment analysis
  • Τρόποι Λειτουργίας των Sentiment Analysis Technologies.
  • Τι μπορούμε να πετύχουμε με τη χρήση τεχνολογιών sentiment analysis?
  • Παραδείγματα εφαρμογών sentiment analysis.

Η παρουσίαση θα έχει πρακτικό προσανατολισμό δίνοντας βάση στο τι μπορούμε να πετύχουμε με τη χρήση τεχνολογιών Sentiment Analysis, ενώ θα υπάρχουν και παραδείγματα συγκεκριμένων εφαρμογών. Φυσικά μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση (Q&Α) προκειμένου να λυθούν απορίες και θα συζητηθούν συγκεκριμένα παραδείγματα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, σε άτομα που ασχολούνται με την διαφήμιση, την ψυχολογία καταναλωτών και γενικότερα το Marketing, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αν τελικά ο υπολογιστής μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματα μας.

Όπως κάθε φορά, θα προηγηθεί δεκάλεπτη mini-παρουσίαση όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (Data Journalism) από την Ελίνα Μακρή και θα βραβευθεί ο νικητής του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T: 211 400 4192. Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN04Info