Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της ΕΜηΠΕΕ για καινοτομικές IoT εφαρμογέςΠηγή

ΕΜηΠΕΕ


Η ΕΜηΠΕΕ σας καλεί να συμμετέχετε στο διαγωνισμό που διοργανώνει για καινοτομικές IoT εφαρμογές. Ενδιαφερόμαστε να αναδείξουμε εφαρμογές ή πρωτότυπα από το χώρο του Internet-of-Things, που μπορούν να αξιοποιήσουν τεχνολογίες εντοπισμού ή ταυτοποίησης (όπως ενδεικτικά τα iBeacons). Οι εφαρμογές μπορούν να σχετίζονται με τη ζωή στην πόλη, την υγεία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την ασφάλεια, την ψυχαγωγία, τις μεταφορές και τα logistics, καθώς και οποιοδήποτε άλλο τομέα.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση Green Connected World, στις 4 Ιουνίου στο Divani Caravel, όπου θα παρουσιαστεί και η εφαρμογή. Το έπαθλο είναι ένα κιτ iBeacons. Ο νικητής θα προβληθεί από την ΕΜηΠΕΕ και από τα μέσα από τα οποία αυτή προβάλλεται.

Όροι συμμετοχής: Η εφαρμογή πρέπει να είναι λειτουργική έστω και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις - συνθήκες (working prototype). Οι απλές ιδέες που δεν συνοδεύονται από πρωτότυπο δεν θα αξιολογούνται. Η υποβολή θα γίνει με email στη γραμματεία της Ένωσης: secretariat@computer-engineers.gr μέχρι τις 3 Ιουνίου. H επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από μέλη του ΔΣ της Ένωσης.