Παγκόσμια Ευρω-Αφρικανική Σύνοδος Νέων, Global Changemakers του British CouncilΠηγή

British Council


Δουλεύεις ενεργά και με πάθος για τη βελτίώση της κοινότητάς σου συμμετέχοντας σε σχετικές εθελοντικές και επιχειρηματικές δράσεις; Σε ενδιαφέρουν ζητήματα που αφορούν στην Αφρική; Μάθε περισσότερα για τη Παγκόσμια Ευρω-Αφρικανική Σύνοδο Νέων, Global Changemakers, του British Council που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες (στις 24-30 Ιουνίου 2012), η οποία έχει στόχο να συγκεντρώσει 60 νέους social entrepreneurs, κοινωνικούς ακτιβιστές και εθελοντές από όλη την Ευρώπη και την Αφρική με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών.

Η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων είναι ανοιχτή σε υποψήφιους με τεκμηριωμένο ιστορικό κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ακτιβισμού και εθελοντικής εργασίας ηλικίας 18-24 ετών από την Αφρική και την Ευρώπη. Ημερομηνία λήξης υποβολής αίτησεων: 19 Φεβρουαρίου 2012.

Το πρόγραμμα Global Changemakers καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή καθώς τα γεύματα των συμμετεχόντων. Για τυχόν διευκρινίσεις ή ερωτήσεις παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος ή επικοινωνήστε με email στο: globalchangemakers@britishcouncil.org