Healthierworld
  Ύλη για ανεξάρτητη κυκλοφορία
  Όλες οι κατηγορίες
  Ενημερώθηκε: 7 χρόνια 42 εβδομάδες πριν

  Healthierworld

   Δεκάδες χιλιάδες άνδρες σκοτώνει κάθε χρόνο ο καρκίνος του προστάτη
   Δεκάδες χιλιάδες άνδρες , σε παγκόσμιο επίπεδο, σκοτώνει κάθε χρόνο ο καρκίνος του προστάτη, καθώς  είναι ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα!
   Κοιλιοπλαστική μαζί με καισαρική γίνεται;
   Πολλές γυναίκες ζητούν κατά την διάρκεια της καισαρικής να γίνει κοιλιοπλαστική ώστε να εξαφανιστεί η χαλαρή κοιλιά και οι ραγάδες που πιστεύουν ότι θα έχουν μετά την εγκυμοσύνη.
   ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ «ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ»
   Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας καιamp; Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ),
   Κατάθλιψη: Εξέταση αίματος θα δείχνει αν πάσχεις ή όχι
   Μία νέα εξέταση αίματος αποτελεί τον πρώτο αντικειμενικό, επιστημονικό τρόπο για τη διάγνωση της σοβαρής κατάθλιψης στους ενήλικες, αναφέρουν επιστήμονες από το Σικάγο.
   Τα ψυχικά οφέλη της σωματικής άσκησης
   Η αεροβική άσκηση παρέχει τεκμηριωμένα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά οφέλη και προστατεύει από τις επώδυνες συνέπειες του καθημερινού στρες στην υγεία. Αναλυτικότερα, τα πλεονεκτήματά της είναι τα εξής: * Ακόμη και 10 λεπτά άσκησης οδηγούν σε βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και σε μείωση του αισθήματος κόπωσης.
   Δέκα «συνταγές» κατά της πλήξης
   «Βαριέμαι». Oλοι κάποτε το έχουμε πει. Δεν είναι κακό να βαριόμαστε πού και πού. Ισως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε ή να βρεθούμε επιτέλους μόνοι με τον εαυτό μας. Αν όμως νιώθουμε συχνά εγκλωβισμένοι στα δίχτυα μιας αφόρητης πλήξης, είναι φυσικό να θέλουμε να ξεφύγουμε.
   Επιστροφή στα θρανία με λιγότερο στρες
   Η επιστροφή στα θρανία μοιάζει με ανώμαλη προσγείωση: απότομες αλλαγές στην καθημερινότητα, κατακόρυφη αύξηση υποχρεώσεων, συρρίκνωση ελεύθερου χρόνου, εισβολή νέων προσώπων και καταστάσεων.
   Λίγο αλκοόλ κάνει καλό στην καρδιά, αλλά αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου
   Το αλκοόλ κάνει καλό στην καρδιά και μας προστατεύει από το έμφραγμα, αλλά ταυτοχρόνως αυξάνει τον κίνδυνο αναπτύξεως ορισμένων μορφών καρκίνου, σύμφωνα με μία νέα παγκόσμια μελέτη.
   Το αρρύθμιστο «ζάχαρο» οδηγεί πρόωρα στην άνοια
   Οι άνθρωποι που έχουν υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν άνοια, προειδοποιούν επιστήμονες από τη Σουηδία.
   Τα σημάδια του καρκίνου ωοθηκών
   Ο καρκίνος των ωοθηκών πλήττει κυρίως γυναίκες 50 ετών και άνω, οι ειδικοί όμως επισημαίνουν ότι οι γυναίκες όλων των ηλικιών πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι τα ένοχα συμπτώματα ώστε να αναζητήσουν έγκαιρα βοήθεια.
   Φιστίκια: Μοναδικά τα οφέλη του για την υγεία μας
   Ιστορικά, προέρχονται από την Δυτική Ασία, αλλά στην Ελλάδα διαθέτουμε μία από τις καλύτερες ποικιλίες παγκοσμίως.
   Η διατροφική αξία του σκόρδου και της σκορδαλιάς
   Το σκόρδο και οι θεραπευτικές του ιδιότητες δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς είναι από τα παλαιότερα φυτά που χρησιμοποιούνταν για φαρμακευτικούς λόγους.
   Το Νο 1 που προτιμούν οι άνδρες στο σεξ είναι...
   Το στοματικό σεξ. Διαβάστε 45 πληροφορίες για το σεξ που πραγματικά θα σας εκπλήξουν. Τους ανθρώπους που μυρίζουν ωραία τους βρίσκουμε αυτόματα πιο ελκυστικούς. Το τζίντζερ μας διεγείρει σεξουαλικά. Τρώγοντας το αυξάνονται οι χτύποι της καρδιάς και μας δημιουργείται ενθουσιασμός όπως ακριβώς πριν κάνουμε σεξ.
   Γιατί η γυναίκα έχει ανάγκη από συναίσθημα στο σεξ...
   Η ανοργασμία τα προβλήματα που δημιουργεί στη γυναίκα και ... τα συναισθήματα. Η συχνή σεξουαλική διέγερση που δεν καταλήγει σε οργασμό μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχική ισορροπία της γυναίκας και τη γενικότερη ψυχοβιολογική της ευεξία.
   Προβλήματα στύσης: Επικίνδυνες ηλικίες
   Οι άντρες, μετά τα 50 έτη, συνήθως έχουν οργανικό πρόβλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι η στύση είναι κατά βάση ένα αγγειακό φαινόμενο, αφού, για να επιτευχθεί, θα πρέπει να αυξηθεί η αιματική ροή και το πέος να γεμίσει με αίμα.
   Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντων "σοκολατάκια"
   Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων "σοκολατάκια" Βελγικής προέλευσης, στην πρώτη ύλη των οποίων ανιχνεύτηκε η παρουσία αραχίδων, συστατικό που δεν αναφέρεται στην ετικέτα του προϊόντος.