Γνωρίστε την Science ever after!Η science ever after είναι μια ομάδα από επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, science communicators και explainers με δράσεις που πραγματοποιούνται στο Βερολίνο και στο Λονδίνο. Ιδρύτες της science ever after είναι η Εύα Καραταίρη και Φιλίππα Μάρθα Χριστόφαλου. Η science ever after σχεδιάζει και εκτελεί καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, συνδυάζοντας πολλαπλές και ποικίλες μεθόδους επικοινωνίας και διδακτικής της επιστήμης.

Στόχος της science ever after δεν είναι μόνο να εξηγήσει και να επικοινωνήσει την επιστήμη, αλλά και να ενθουσιάσει το κοινό, να το μυήσει στην επιστημονική μεθοδολογία και να ενισχύσει τη κριτική σκέψη. Επιστημονικά shows για παιδιά και ενήλικες, προγράμματα επιστήμης για παιδιά με προσανατολισμό drama & education, projects με νέες τεχνολογίες και media αλλά και δράσεις με σύζευξη πεδίων που εως τώρα έμοιαζαν αντίθετα, είναι μερικές από τις δραστηριότητες της science ever after.

Call for action

Για τη σχολική χρονιά 2015-2016 η science ever after αναζητά project based συνεργάτες για συμμετοχή σε προγράμματα σε Δημοτικά Σχολεία της Αττικής. Αν η επιστήμη σε αφορά, και η παρουσίαση ενός science show σε ενθουσιάζει, στείλε μας το βιογραφικό σου μέχρι τη Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 στο info@science-ever-after.com (με Θέμα: 1516_TC).

Οι υποψήφιοι για τη πρώτη συνάντηση θα ειδοποιηθούν με e-mail μέχρι τις 28 Απριλίου. Απαραίτητη είναι η διαθεσιμότητά σας το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαΐου, για την πρώτη συνάντηση, καθώς και για το training που θα πραγματοποιηθεί τα πρωινά μεταξύ 5 και 8 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας science-ever-after.com ή επικοινωνήστε απευθείας με την κ. Καραταΐρη στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva.karatairi@science-ever-after.com

Join our science tales, follow us in Facebook, Twitter and Instagram and … science happily ever after!