Διήμερο σεμινάριο ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών με τη Unity και Microsoft WindowsΠού;
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα

Πότε;
20/06/2014 - 18:00 - 22/06/2014 - 20:00

Τι τρέχει;

Ελάτε να γνωρίσετε τους ειδικούς της πλατφόρμας ανάπτυξης video games Unity και των Microsoft Windows στην 3μερη εκδήλωση που διοργανώνει η Microsoft και να μάθετε τα πάντα γύρω από την πλατφόρμα Unity καθώς και πώς να διαθέσετε τις δικές σας εφαρμογές και παιχνίδια στα Windows Stores.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις με ενδιαφέρον για αρχάριους αλλά και για έμπειρους developers. Το κύριο μέρος της είναι το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ αν είστε αρχάριοι σε C# ή/και Unity μπορείτε να παρακολουθήσετε το προπαρασκευαστικό δίωρο την Παρασκευή 20 Ιουνίου. Στο σεμινάριο θα διδάξουν ειδικοί ομιλητές, όπως ο Jaime Rodriguez, Principal Program Manager από τα κεντρικά της Microsoft και ο Carl Callewaert, Lead Technical Evangelist από την ομάδα της Unity. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και για το χρονικό διάστημα των επόμενων δύο μηνών θα έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε το παιχνίδι που θα αναπτύξετε στα Windows 8.1 και Windows Phone Store και να διεκδικήσετε μεγάλα βραβεία.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης αλλά και την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται προσωπικός υπολογιστής με εγκατεστημένα τα κάτωθι:
- Windows 8.1 (προτιμάται έκδοση τουλάχιστον Pro) (δωρεάν trial της Enterprise έκδοσης) (Δείτε εδώ τις απαιτήσεις για τον Windows Phone 8 emulator)
- Unity 4.5 (δωρεάν download)
- Visual Studio 2013 Professional ή ανώτερη έκδοση με εγκατεστημένο το Visual Studio 2013 Update 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την δωρεάν Express διαθέσιμη έκδοση.

Αν είστε μέλος ενός startup, μπορείτε να εγγραφείτε στο BizSpark για δωρεάν πρόσβαση σε λογισμικό ενώ αν είστε φοιτητής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα DreamSpark. Όλοι όσοι παρευρεθούνε στο event θα πάρουνε μία trial έκδοση Unity Pro, διάρκειας δύο μηνών, προσφορά της Unity!