Πρόσκληση για εθελοντές για τον διαγωνισμό διαστημικής τεχνολογίας CanSatΠηγή

NTUA IEEE Student branch


Θα σου άρεσε να είσαι μέρος μιας ομάδας και να συνεργάζεσαι με άλλους φοιτητές για να οργανώσετε από το μηδέν έναν πανελλήνιο διαγωνισμό; Θες να βοηθήσεις μαθητές λυκείου να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που ξεπερνούν τα όρια του σχολείου; Τότε έχεις μία θέση στην παρέα μας!

Το IEEE NTUA Student Branch διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το σχολικό έτος 2016-2017, τον διαγωνισμό CanSat in Greece. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί προκριματική φάση για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό CanSat in Europe ο οποίος διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA). Όμως τι είναι ο διαγωνισμός CanSat in Europe;

Πρόκειται για έναν μαθητικό διαγωνισμό κατά τον οποίο οι μαθητικές ομάδες κατασκευάζουν τον δικό τους εκπαιδευτικό δορυφόρο σε μέγεθος κουτιού αναψυκτικού ο οποίος εκτοξεύεται σε ύψος 1 χιλιομέτρου και κατά την προσγείωσή του εκτελεί μια αποστολή.

Φυσικά, για να πραγματοποιηθεί ένας τόσο μεγάλος διαγωνισμός, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Αν πιστεύεις πως μπορείς και θες να βοηθήσεις, μην διστάσεις! Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις μαζί με άτομα της ηλικίας σου για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου project και να τεστάρεις τις οργανωτικές δυνατότητές σου συμμετέχοντας στις ομάδες του Fund Raising, των Public Relations, των Logistics ή του Main Event Organizing. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου.

Σημειώνουμε ότι η πρώτη συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 18/4 στις 2 μ.μ. στο si-cluster της Corallia (Λ. Κηφισίας 44, Μαρούσι). Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο fb page ή στο mail cansat.gr@gmail.com